post-procedure fast skin repair

post-procedure fast skin repair

Mesoestetic

post-procedure fast skin repair

Regenerativna krema za osetljivu i osetljivu kožu. Promoviše oporavak epiderme i jača funkciju barijere, vraćajući udobnost, elastičnost i mekoću

REGENERATIVNO: regenerativna efikasnost pantenola je uparena sa centella asiatica i alantoinom za podsticanje oporavka kože i sprečavanje iritacije, perutanja i crvenila.

POUZDANA I HIDRIRAJUĆA: aktivni sastojci sa visokim sadržajem lipida, kao što je skvalen, zajedno sa hidratantnim aktivnim sastojcima, kao što su hijaluronska kiselina i urea, vraćaju ravnotežu hidrolipidnog filma i štite kožu od uticaja okoline i dehidracije.

PROTIVUPALNO I UMIRUJUĆE: deluje tako što modulira inflamatorni odgovor kako bi koži dao udobnost, elastičnost i mekoću.

BIO-BALANSIRANJE: prisustvo prebiotika, acetil heptapeptida-4, promoviše izbalansiranu mikrobiotu i korisne bakterije u cilju jačanja funkcije barijere, a time i prirodnog odbrambenog sistema kože.

ANTIOKSIDANT: tretrapeptid-2 nudi zaštitu od oksidacije koju proizvode glavne reaktivne vrste od svakodnevnog izlaganja spoljnim agensima.

Podelite