NCTF 135 HA

NCTF 135 HA

Fillmed

NCTF 135 HA

MEZOTERAPIJA IZ NAJBOLJE FRANCUSKE LABORATORIJE
NCTF 135 HA je najefikasniji mezoterapijski koktel koji je patentirala francuska laboratorija FILLMED, poznati brend za antiejdžing, ujedno je i pronalazač mezoterapije. Zbog njegove efikasnosti i popularnosti u svetu ga zovu još i ”Chanel injekcija”.
NCTF je koktel bez konkurencije na tržištu, jer je jedini proizvod za mezoterapiju koji sadrži čak 59 aktivnih sastojaka u visokoj koncentraciji za regeneraciju i podmlađivanje kože. Glavni sastojak je NCTF 135HA hijaluronska kiselina koja veže vlagu i osugurava dubinsku hidrataciju. Pored toga u svom sastavu sadrži vitamine A, B, C I E za stimulaciju vitalnih funkcija kože, aminokiseline za stimulaciju kolagena i elastina, koenzime koji katalizuju biohemijske reakcije u tkivima, nukleinsku kiselinu za aktivaciju ćelijske komunikacije, minerale za nadoknadu minerala i antioksidanse koji sprečavaju dejstvo slobodnih radikala.
NCTF 135 HA je koktel koji je napravljen od isključivo čistih aktivnih sastojaka, bez konzervansa, parabena, veštačkih boja i drugih štetnih materija.

ŠTA JE NCTF 135 HA I KADA SE PREPORUČUJE
NCTF ili New Cellular Treatment Factor je mezoterapijski preparat koji deluje na ćelijskom nivou i namenjen je hidrataciji umorne i opuštene kože, ublažavanju bora, poboljšanju kvaliteta i tonusa zrele kože. Namenjen je osobama koje su izgubile elastičnost kože i imaju suvu dehidriranu kožu bez sjaja, kao i kožu kod koje su primetni prvi znaci starenja. Koristi se za kožu lica uključujući i osteljivu okoloočnu regiju, kožu vrata, dekoltea i šaka.
Ovaj preparat podstiče proizvodnju kolagena i elastina čime se poboljšavaju čvrstina i tonus kože, a pliće bore postaju skoro neprimetne. Nakon tretmana koža je regenerisana od najdubljih slojeva, hidrirana i blistava a prirodni izgled je potpuno zadržan.

EFEKTI MEZOKOKTELA NCTF 135 HA
Nakon prvog tretmana odmah se uočava značajno sjajna i hidrirana koža. Rezultati koji uključuju bolji kvalitet i ujednačenu teksturu kože javljaju se postepano i nakon nekoliko tretmana. Kada se postignu željeni rezultati potrebno je održavati ih jednom u 6 meseci.
Za optimalne rezultate potrebno je 3 do 5 tretmana.
KAKO IZGLEDA TRETMAN
Na očišćeno lice se nanosi anestetik krema kako bi tretman bio prijatniji. NCTF 135 HA se ubrizgava tankim iglicama u središnji deo kože i završava se stavljanjem umirujuće maske na lice i LED svetlosnom terapijom kojom se podstiču regenerativni procesi.

OPORAVAK NAKON TRETMANA
Prednost mezoterapije je što ne postoji određeno vreme oporavka, tako da se pacijent može odmah nakon tretmana vratiti uobičajenim aktivnostima.
Preporuka je da se nakon tretmana izbegava šminkanje i intenzivne vežbe narenih 24 sata dok izlaganje toploti, suncu i korišćenje saune treba izbegavati u narednih 72 sata.

Podelite