Dermamelan Pack

Dermamelan Pack

Mesoestetic

Dermamelan Pack

Spoj najnovijih medicinsko-naučnih dostignuća zajedno s najnaprednijom tehnologijom za razvoj inovativne formule potvrđene s dva patenta.​

  • Zahvaljujući znanju i najnovijim naučnim istraživanjima kao i primenom novih tehnologija u njegovom razvoju, uspeli smo da proizvedemo proizvod s visokom inovativnom komponentom na čelu depigmentacije.
  • dermamelan® je formulisan da deluje na glavne ključne ciljeve u procesu hiperpigmentacije kože: Intenzivno korektivno delovanje: Intenzivno deluje na nakupljeni melanin aktivirajući obnovu ćelija i poboljšavajući funkciju barijere. Dvostruko regulatorno delovanje: deluje preokrećući ćelijske procese odgovorne za hiperpigmentaciju na sinergistički i komplementaran način, dugoročno kontrolišući prekomernu stimulaciju sinteze melanina.
  • Intracelularno regulatorno delovanje: Kontroliše mehanizme pigmentacije u melanocitu. Međućelijsko regulatorno delovanje: Deluje regulišući glavne komponente povezane s melazmom: vaskularnu komponentu, upalnu komponentu i hormonsku komponentu. Takođe deluje tako da štiti strukturne proteine ​​kože, čime se poboljšava njen kvalitet, hidratacija i čvrstoća.

Podelite