Age Element

Age Element

Mesoestetic

Age Element

Profesionalni sistem protiv starenja nadahnut najnaprednijom medicinsko-estetskom tehnologijom
Formule sa patentiranom formulom - meso[epigen] sistem™-

Prvi kompleksan tretman protiv starenja sa dokazanim epigenetskim delovanjem. Bori se protiv starenja od samog početka: deluje modulacijom epigenetskih mehanizama za obnavljanje regeneracije i proliferacije fibroblasta. Koriguje vidljive znake starenja: obezbeđuje čvršću, svetliju i vidljivo mlađu kožu

 • Intuitivan i inovativan

  100% prilagođen protokol baziran na ekskluzivnom sistemu dijagnoze: age element diagnosis system ™.

  Intuitivan i jednostavan dizajn koji omogućava personalizaciju tretmana na lak način.

  Inovativna dijagnostička tehnologija koja analizira varijable uključene u proces starenja kože, uzimajući u obzir potrebe svakog pacijenta, njegove životne navike i uslove koje žele da poboljšaju, i definiše personalizovani tretman protiv starenja. Kompletno rešenje, sa svim bitnim fazama u tretmanu protiv starenja.

 • Sastojci

  3 epigenetska aktivna sastojka sa sinergističkim dejstvom protiv starenja.

  Namenjena svim tipovima kože

  Šikimična kiselina - Dugovečnost ćelije i zaštita DNK. Aktivira SIRT1, protein mladosti. 

  Maslinačka kiselina - Vlaženje, čvrstina i ponovno zgušnjavanje. Povećava ekspresiju strukturnih gena kao što su hijaluronska kiselina, kolagen i elastin.

  Izokvercetin - antioksidativno dejstvo. Štiti kožu od slobodnih radikala i pojačava sjaj kože.

   

 • Pokriva svih 5 osnovnih faza tretmana protiv starenja

  Faza 1 – Dijagnoza: analizira varijable uključene u proces starenja kože i definiše prilagođeni protokol za svakog klijenta. 

  Faza 2 – Priprema: faza higijene i uklanjanja šminke. 

  Faza 3 – Stimulacija: faza obnavljanja za poboljšanje epidermalne regeneracije i optimizaciju prodiranja aktivnih sastojaka koji se primenjuju naknadno. 

  Faza 4 – Aktivacija: prilagođena faza doprinosa na osnovu stepena starenja i vidljivih znakova starosti na koži. Povećava sjaj i čvrstoću. Smanjuje bore i daje gustinu. 

  Faza 5 – Pojačavanje: prilagođena faza pojačanja da bi se obezbedile dodatne dodatne aktivne sastojke onima koji se koriste u fazi aktivacije

Podelite