ELITE*Biotec Italia
April 24, 2023

ELITE*Biotec Italia

Napredna tehnologija koja garantuje jedinstveno iskustvo izvrsnih rezultata na svakom području lica i tela.

Lifting lica. CFU

CFU tretman ultrazvukom koji, zahvaljujući frekvenciji do 10Hz, može brže i efikasnije koncentrisati energiju tačno u sloj kože za koji se  želi tretirati, na željenoj dubini. 

Limfna drenaža i toniranje. ENDOLASE

Tri različite tehnologije: bioaktivirajući diodni laser, kontaktno hlađenje, mehanička stimulacija kože, koja deluje na kožu i fibrozne septalne spone kako bi poboljšale mikrocirkulaciju,  elastičnost kože i pospešile limfnu drenažu.

 Duboka obnova tkiva. SUB RF

SUB RF koristi monopolarnu radiofrekvenciju koja dostavlja energiju u duboki dermis i subdermalne slojeve kože, dok štiti epidermis s tehnologijom kontaktnog hlađenja.

 Tretman za celulit. SONOBEAT

Kombinacija ultrazvuka i ritmičkog vakuma ublažava simptome celulita i poboljšava cirkulaciju pomoću nekoliko mehanizama.

 Eliminacija masti. BIOSHAPE

BIOSHAPE je nova metoda uklanjanja telesne masnoće i podmlađivanja kože, korišćenjem vakuma, kontrolisanog hlađenja i kombinacije električnih frekvencija, koja nežno i postupno smanjuje masni sloj dok obnavlja konture kože. 

Površinsko zatezanje kože. FLASH CTR

FLASH CTR emituje bipolarnu radiofrekvenciju s ritmičkim vakumom koji se prenosi u površinski dermis, stvarajući ravnomerno zagrevanje, stimulišući kontrakciju i regeneraciju kolagenih vlakana. 

Dubinsko zatezanje kože. SUB CTR

SUB CTR radi tako što proizvodi toplotu kada električni otpor tkiva pretvara električnu struju u toplotnu energiju dublje unutar dermisa. 

Frakcijsko zatezanje kože. FRACTION RF

Postupak se sastoji od kombinacije radiofrekvencije,microneedlinga i vakuuma za tretiranje ožiljnog tkiva i za borbu protiv opuštene kože. 

Transdermalno prodiranje. MESO

Mezoelektroporacija koristi svojstva pulseva visokog intenziteta kako bi osigurala duboko prodiranje u kožu aktivnih sastojaka. Koristi modulirane struje niskog intenziteta koje stvaraju nove vanćelijske puteve. Elektroporacija deluje direktno na kožu, povećavajući  propustljivost  tkiva. 

Bioskulptura lica. FACEFORM

FACEFORM se odnosi na bioskulpturiranje kontura lica i temelji se na mehaničkoj stimulaciji kožnog tkiva, u kombinaciji s dobrobiti niza razlicitih frekvencija i s ciklusima hlađenja. Postiže se višedimenzionalna stimulacija lica na različitim dubinama kože, pomaže otpuštanje masnoće, drenažu, popunjavanje bora, učvršćivanje kože i opuštanje fibroze.

 

Elite: Najnovija tehnologija

Najefikasnije tehnologije u jednom visokotehnološkom uređaju.

Izvrsni rezultati na bilo kojem delu tela. Jedini uređaj te vrste dostupan na tržištu. Proširiv i nadogradiv.

Inovativan i ekskluzivan dizajn.

Jedinstveni protokoli tretiranja koji klinički dokazano deluju.

Prilagođeni postupak za tretiranje svakog dela tela.

Različite vrste tehnologija.

3D-Density tehnologija automatski modulira frekvenciju polja. 

NOVI MULTIFUNKCIONALNI APLIKATORI

Uključuju napredne senzore koji procesuiraju informacije o temperaturi kože, efikasnosti, energiji tretmana, rashladnom sistemu i drugim važnim informacijama. 

Indikacije za tretiranje:

opuštenost kože, zadebljana koža, pigmentacije, ožiljci i strije, površinske i duboke bore, gubitak definicije lica, nepravilnosti kože, proširene pore, lokalne masne naslage, celulit, smanjenje masnoće na stomaku, bokovima, bedrima, rukama.

 

ELITE*Biotec Italia

Podelite

FotoFinder ATBM - zlatni standard u dermoskopiji
Prethona novost
FotoFinder ATBM - zlatni standard u dermoskopiji
FotoFinder ATBM - zlatni standard u dermoskopiji
Sledeća novost
FotoFinder ATBM - zlatni standard u dermoskopiji