Icoone LASER MED

Icoone LASER MED

Icoone LASER MED

Icoone LASER MED

Icoone Laser MED

Ovaj medicinski model je jedini uredjaj na svetu koji kombinuje efekte regeneracije tkiva mehanickom stimulacijom Multi Micro Alveolar Stimulation.Ovaj medicinski model je jedini uredjaj na svetu koji kombinuje efekte regeneracije tkiva mehanickom stimulacijom (Multi Micro Alveolar Stimulation) sa delovanjem LED i LASER izvora svetlosti, postizuci neuporedive rezultate kako u estetskom tako i u rehabilitacionom smislu.
LASER i LED deluju na pore ccelijskih membrana, izazivajucci aktivaciju mitohondrija. Ovaj proces poboljsava oksigenaciju ccelija, stimulisucci drenazu tkiva i lipolizu.
Icoone Laser MED deluje na:
- OZILJKE - zahvaljujucci masazi icoone rucicama mikrocirkulacija se poboljsava i tkiva su kiseonikom. Istovremeno, vlakna vezivnog tkiva se rastezu i celije u fibroznom tkivu se aktiviraju. Lokalna upala se smanjuje i tako u samo nekoliko kratkih sesija mozete primetiti konkretne prednosti na kvalitet tkiva, koja su zategnutija i elasticnija.
- OPEKOTINE - zahvaljujući mikrostimulacijama icoone-a, intenzivira se protok krvi u predelu zahvaćenom opekotinom i tako tkiva dobijaju vise kiseonika, ona pocinju da bolje funkcionisu i da se aktiviraju radi brzeg zarastanja: celije pojacavaju procese oporavka, smanjuje se zapaljenje, smanjuje se bol. Smanjuje se i koza vracca elasticnost. Duboka mikromasaza takodje podstice limfnu drenazu, smanjujući eventualne edeme, a zahvaljujući tretmanu sa icoon-om, ukupan izgled opekotine je znacajno poboljsan, uz nekoliko kratkih sesija.
- PRE I POST OPERATIVNE PROCEDURE - dubokom mikromasazom icoone-a postoji trenutni efekat drenaze: nakon jedne, kratke sesije rezultat je vidljiv na izgledu koze koja je elasticnija i zategnutija i na tkivima koja su manje natecena i zdravija. Osim sto smanjuje lokalizovani post-hirurski edem, drenaza takodje poboljsava cirkulaciju i na taj nacin povoljno utice na post-hirurske upale i hematome koji su vidljivo smanjeni.
- VENSKA INSUFICIJENCIJA I LIMFEDEM - Mikrostimulacija koja se sprovodi zahvaljujuci icoone nasadnicima reaktivira mikrocirkulaciju, favorizujuci cirkulaciju krvi u kapilarama i poboljsavajuci protok krvi – a samim tim i oksigenaciju – tkiva.