Zerona

Zerona

Erchonia

Zerona

Indikacije

Zerona laser je prvi neinvazivni laser odobren od FDA za preoblikovanje tela koji efektivno uklanja masnoću i celulit bez negativnih nuspojava koje se javljaju hirurškim metodama.

 • FDA za smanjenje obima – Mnogobrojna istraživanja su dokazala efektivnost neinvazivne procedure Zerona na preoblikovanje tela. Zerona tretmanima (6 tretmana tokom dve nedelje) u proseku se gubi 10.1 cm.
 • FDA za neinvazivan tretman celulita – Za muškarce i žene, to je drastična promena više od jednog konfekcijskog broja. Zerona tretmani su 100% neinvazivni i ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine.
 • FDA za pretilost - Tokom tretmana nema osjećaja nelagode, anestezija nije potrebna i odmah nakon tretmana možete nastaviti sa uobičajenim dnevnim aktivnostima. Bezbolni tretman, bez vremena oporavka, u samo 30-40 minuta nekoliko puta nedeljno 10.1 cm manje.
 • Opis tretmana

  Preporučuje se 6 tretmana Zerona Laserom kod osoba koje variraju od prosečne do gojazne (BMI 20 – 29). Više od 6 tretmana potrebno je kod gojaznih osoba sa BMI 30 – 34. Tretman se radi svaki drugi dan (pon-sre-pet) kroz dve nedelje. Tretira se celi obim struka i bokova i zadnjice samoskenirajućim laserom.

  Zerona tretmani su u potpunosti bezbolni. Nema zagrevanja niti će se bilo šta osećati tokom tretmana. Prilikom svakog tretmana će te se susresti sa svojim terapeutom koji će postaviti laserske diode na željena područja te odstupiti na 15-20 min dok se tretira prednji do tela, potom će se vratiti kako bi namestio diode za zadnji deo tela sledećih 15-20 minuta.

  Zerona emulguje masnoću iz teško dostupnih delova tela i stimuliše njen prirodni proces izlučivanja kroz limfni sistem. Između dva tretmana ne bi trebalo da prođe više od 72 sata. Za bolje rezultate, potrebno je da pijete najmanje 2 litre vode dnevno, da vežbate ili bar šetate 30 minuta svakog dana, da jedete manje porcije 5 puta dnevno, da jedete celu hranu, da nikada ne preskačete obrok, da imate zdrav doručak, izbegavajte kafu i alkohol, jedite barem poslednji obrok 2 sata pre spavanja. Pored vežbanja ili šetnje, preporučljivo je doći na limfnu drenažu dan nakon tretmana kako bi se ubrzao proces detoksikacije.

 • Ko je kandidat za Zerona tretman?

  Gotovo svi su kandidati za tretman Zerona laserom. Čak i ljudi koji nisu gojazni mogu izgubiti centimetre. Razgovarajte sa svojim terapeutom o svom zdravlju i pitajte sve što vas zanima.

  Lečenje se ne preporučuje osobama sa poremećajem imunog sistema (HIV, SIDA,...), kancerom (aktivan ili u remisiji do 1 godine), kardiovaskularnim oboljenjima, bolestima limfnog sistema, bolestima bubrega ili jetre, hepatitisom A, B, C, pejsmejker, trudnice ili dojilje, osobe koje uzimaju steroide.

 • Tehnologija hladnih low level lasera

  Zerona laser je prvobitno korišćen kao pomoćno sredstvo tokom liposukcije, a dokazano je da oslobađa intracelularnu mast u limfni sistem. Primećeno je da čak i sama upotreba lasera ​​pomaže u smanjenju obima tela. Laser stvara prelazne pore na masnoj ćeliji i lipidi se istiskuju iz masne ćelije, zapremina masne ćelije se smanjuje i ona se urušava.

  Pre izlaganja laseru, masna ćelija ima normalan oblik. U roku od jednog minuta od izlaganja laseru, masna ćelija počinje da se transformiše u prelaznu poru. Ova pora omogućava prolaz ćelijskog sadržaja (lipida) van same ćelije. Kada se masna ćelija isprazni, sadržaj prelazi u limfni sistem, gde se normalnom detoksikacijom izlučuje iz tela. Brojne studije su dokazale efikasnost neinvazivne Zerona procedure za preoblikovanje tela. U proseku, pacijenti izgube 9 cm na referentnim tačkama kao što su struk, bokovi, butine i zadnjica. Placebo grupe su izgubile samo 1 cm.

 • Lasersko smanjenje obima tela

  Mnogi od nas imaju problema sa postizanjem željenog izgleda tela. Bez obzira da li su u pitanju genetske predispozicije ili način života, teško je uticati na neke delove tela. Zerona laser je stvoren da vam pomogne.

  Uz lasersku terapiju smanjenja zapremine, Zerona emulguje masnoću sa teško dostupnih delova tela i stimuliše njen prirodni proces izlučivanja kroz limfni sistem. Sa Zerona tretmanom, 6 tretmana tokom dve nedelje dovode do prosečnog gubitka od 10,1 cm. Za muškarce i žene, to je drastična promena u više od jednog broja konfekcije. Kod muškaraca se salo najviše nakuplja u predelu stomaka, dok se kod žena nalazi u predelu butina. U mnogim situacijama, ova masnoća se ne može ukloniti bez mnogo vežbanja i dijete. Ciljna područja Zerona lasera ​​su stomak, kukovi, ruke i butine. Ukoliko pacijent nije siguran da li je spreman za hirurški zahvat poput liposukcije, Zerona laser je prava alternativa za bezbolno uklanjanje masti.

 • Zerona
 • Zerona
 • Zerona
 • Zerona
 • Zerona
 • Zerona

Podelite