Lunula

Lunula

Erchonia

Lunula

Indikacije

Jedini niski laser koji je odobrila FDA za lečenje gljivičnih infekcija noktiju!
Laser istovremeno koristi dva laserska zraka sa 635nm i 405nm. Laserski zrak od 405 nm ubija gljivice i spore, dok laserski snop od 635 nm poboljšava mikrocirkulaciju i oksigenaciju tkiva. Potrebna su samo četiri potpuno bezbolna tretmana u trajanju od 12 minuta, a gljivice su prošlost.

Laser radi potpuno nezavisno i nema potrošnog materijala ili troškova održavanja. Ne predstavlja nijedan od rizika i neželjenih nuspojava oralnih lekova protiv gljivica i bezbolan je, za razliku od drugih laserskih terapija.

 • Lunula može učinkovito smanjiti simptome gljivica stopala kao što su
  • Zadebljani nokti
  • Promena boje noktiju
  • Lomljivost
  • Izobličenje

  Lunula je jednostavna i sigurna za upotrebu. Kao i kod svih Erchonia lasera ​​niskog nivoa, Lunula se pridržava najviših bezbednosnih standarda i testirana je pod najstrožim uslovima testiranja za efikasnost i bezbednost. Pošto Lunula laser koristi izuzetno male talasne dužine i frekvencije, većina pacijenata ne oseća nelagodnost, peckanje ili bol bilo koje vrste. Svaki laserski tretman onihomikoze se izvodi dok je pacijent budan, omogućavajući korisnicima da bez napora prežive ostatak dana. 

  Lunula laser je odobrila FDA za lečenje onihomikoze na osnovu stvarnih rezultata pronađenih u tri klinička ispitivanja kompanije Erchonia Corporation. Na osnovu ovih šestomesečnih ispitivanja, 67% posmatranih noktiju postiglo je jasan rast od 3 mm ili više. Prosečan rast noktiju bio je preko 5 mm.

Podelite