Emerald

Emerald

Erchonia

Emerald

Indikacije

Emerald Laser je neinvazivan laser niskog nivoa koji emituje zelene laserske diode od 10,532 nm na kožu za lečenje lokalizovanih masnih naslaga, gojaznosti i celulita. Tretman omogućava emulziju masnog tkiva i oslobađanje viška masnih materija u međuprostor. Iz intersticijalnog prostora, mast se transportuje kroz telo prirodnim tokom detoksikacije putem limfnog sistema.

Većina klijenata koji se podvrgnu Emerald procesu fokusiraju se na struk, butine i kukove, ali se može koristiti i na drugim problematičnim područjima kao što su ruke, vrat, gležnjevi, grudi i leđa.

 • Lečenje bez nuspojava

  Vaš klijent će ležati oko 30 minuta dok se 10 lasera ​​primenjuje na ciljana masna područja. Ako se podvrgnete tretmanu samo osam puta, moći ćete da vidite drastične rezultate gubitka masti.

  Proces tretmana Emerald laserom se lako uklapa u vaš užurbani raspored jer tretman ne traje mnogo vremena. Prateći jednostavnu neinvazivnu proceduru, bićete na putu do vitkijeg tela.

  Jednostavan proces u tri koraka će vam pomoći da postanete sigurnija verzija sebe!

  Pošto vam Emerald laser pomaže da izgubite stvarnu težinu, a ne težinu vode, rezultati su trajni sve dok se nakon tretmana pridržavate kalorijski neutralne dijete. 

  Klinička ispitivanja su dokazala da je bezbedan i efikasan postupak gubitka masti. Erchonia zeleni laser je prošao kroz više kliničkih studija, tako da klijenti mogu sa sigurnošću pristupiti tretmanu koji ima dokazane rezultate. Pored toga, FDA Market testiranja i odobrenja potvrđuju da su Emerald laserski tretmani bezbedni.

 • Emerald
 • Emerald
 • Emerald

Podelite